Telefon: +36 1 214 1087 (9-16h)
  • Értékálló irodaingatlanok

    Értékálló irodaingatlanok

RÓZSALIGET IRODAHÁZ - Buda zöld szívében ...

Buda zöld szívében, a Rézmál déli lejtőjén elhelyezkedő RÓZSALIGET IRODAHÁZ exkluzív belső terekkel, igényes műszaki megoldásokkal kialakított magas színvonalú irodai környezetet és munkakörülményeket kínál, legfelső emeletén csodálatos panorámájú tetőteraszos penthouse irodákkal. Az irodaház a második kerületben, a Bimbó út közelében, a Gábor Áron utca 47. szám alatt, a város és a zöld területek határán található, karnyújtásnyira Budapest belvárosától. Összesen 500 m2 –en és három szinten kínál megvásárolható vagy bérelhető „A” kategóriás, prémium irodaterületeket hozzá tartozó mélygarázzsal és felszíni parkolási lehetőséggel.

ELHELYEZKEDÉS
A Zöld övezet szívében, mégis közvetlen belvárosi kapcsolattal, levegős, napfényes környezetben építjük fel Rézmál "ékszer" irodaházát. A belvárosból autóval és tömegközlekedéssel is percek alatt elérhető, csendes, nyugodt városrész ideális helyszíne lehet megfontolt üzleti megbeszéléseknek.
„Budán lakni világnézet...” – vallotta Márai Sándor. Miért ne formálnánk üzleti világunkat is: Budáról? 

RÓZSADOMB/RÉZMÁL
"Érdekesség, hogy az egzotikus hangzású II. kerületi városrész nevéből a mi 21. századi fülünk már csak a réz szót hallja ki, pedig a fémhez vajmi kevés köze van a területnek. Budapest teljes utcanév lexikona szerint amit mi már réznek hallunk, az a rózsa régies elnevezése volt, a ‘mál’ pedig a mellel azonos finnugor tőről származó szó, ami jelenthette a nyaktól lefelé az alhasig a testrészt, és ezekből a domborulatokból és oldalból áttételesen a hegyoldalt is. Szóval a Rézmál valójában Rózsadomb, ki hitte volna."

KÖRNYÉK
A régió kitüntetett helyzetét kiváló adottságainak köszönheti. A belváros közelsége (1,5–2 km) ellenére csendes, nyugodt, tiszta levegőjű terület. Tágas, kiterjedt zöldterületekkel, ősfás parkokkal rendelkezik. Hegy jellegéből adódóan egyedülálló panorámája van a Budai-hegységre, a Várnegyedre, az Országházra, a Dunára és a Margitszigetre.
Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, játszótér, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a Rózsakert Bevásárlóközpont, Rózsadomb Center, Budagyöngye Bevásárlóközpont - minden megtalálható. Buszmegálló pár lépésre, Buda központja, a Széll Kálmán tér könnyen, gyorsan elérhető.

RÓZSALIGET IRODAHÁZ MŰSZAKI TARTALOM
Az Irodaház építészeti megformálásánál törekedtünk az optimális benapozás és épületgeometria mellett a legmagasabb színvonalú műszaki és energetikai megoldások alkalmazására, így az irodaház energiaellátását napkollektorok és napelemek mellett a legkorszerűbb hőszivattyús rendszerrel látjuk el.
A tömegformálás gazdaságossága, a homlokzatfelületek egyszerű vakolt struktúrája a kerületre jellemző bauhaus időszakot idézi, melyet a gondosan zöldre és panorámára komponált ablakok tesznek maivá, izgalmassá. A kert értékes zöld fái képkompozíciót alkotva jelennek meg a prémium felületekkel ellátott irodafalakon ezáltal mindenhonnan érezhetővé téve a zöld környezet jelenlétét.

A vasbeton szerkezetű épületvázat magas hőszigetelő-képességű réteggel és láttuk el, csökkentve ezáltal a használat költségeit. Energiahatékony szellőző és fűtőrendszere valamint a korszerű energiafelvételi eszközei szerves egységet alkotnak, mely alacsony energiafelhasználású és értéknövelő, előre mutató példaként szolgálhat a mai ingatlan piacon.
Az ősfákkal és újonnan ültetett lombos fákkal kialakított zöld kert a Rézmáli lejtő régi villaépületeinek elegáns hangulatát őrzi, lehetőséget biztosítva a városrész sajátos hangulatának mindennapos átélésére.

Az irodaház belsőépítészeti kialakítását a természettel harmonizáló elegáns fa burkolatok uralják, melyeket ízlésesen öltöztetnek a pontszerűen megjelenő kortárs design bútordarabok valamint az ablakfelületek betüremkedő zöld kompozíciói.


KÉPGALÉRIA:

rozsaliget-irodahaz-elado-iroda-budapest-1
rozsaliget-irodahaz-elado-iroda-budapest-2
rozsaliget-irodahaz-elado-iroda-budapest-3
rozsaliget-irodahaz-elado-iroda-budapest-4
rozsaliget-irodahaz-elado-iroda-budapest-5
rozsaliget-irodahaz-elado-iroda-budapest-6
rozsaliget-irodahaz-elado-iroda-budapest-7


MEGKÖZELÍTÉS:

 

 
Vissza az irodaingatlanokhoz
 

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen árajánlatot vagy további információkat a Kapcsolat oldalunkon található űrlap segítségével!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
 
 
Budareal.com Kft.

Értékálló ingatlanok Budán

 

BUDAREAL.COM Kft.

Irodánk: 1026 Budapest, Gábor Áron u. 25.
Telefon: +36 1 214 1087 (9-16h)
Értékesítés, általános megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


© 2024 Budareal.com – Minden jog fenntartva.
Budareal.com Kft. - Értékálló ingatlanok Budán! Eladó lakások, társasházak, lakópark, kiadó lakások, bérelhető lakás
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
» További információk, adatkezelési tájékoztatónk megtekintése